SEO optimalizálás

FŐOLDAL FUVAROZÁS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS MOTOROLAJ PERU

SEO tanácsadóként és keresőoptimalizálás gyakorlatában szerzett tapasztalataim alapján ritka, hogy egy webhelyet minden szempontból tökéletesre optimalizálnak.

Gondoljon arra, hogy mit tud jól csinálni, milyen költségvetéssel rendelkezik, és milyen optimalizálást gondol a leghatékonyabbnak a pozícionálási stratégiájához.

Ha jól tudsz tartalmat létrehozni, gondosan válaszd ki a kulcsszavakat és koncentrálj a tartalommarketingre. Ha összetett vagy többoldalas weboldala van, koncentráljon az On-Page Optimization alkalmazásra , vagy kérjen segítséget egy SEO tanácsadótól, hogy ezt elvégezhesse Önnek.

SEO stratégiák

Ne feledje, hogy a SEO stratégiák végső célja az, hogy nagyobb láthatóságot és minõsített organikus forgalmat szerezzenek a keresõmotoroktól.

AMP (Accelerated Mobile Pages) : a Google által kifejlesztett nyílt forráskódú projekt hivatalos webhelye, amely javítja a felhasználók mobilélményét Schema.org : a címkék vagy mikrodaták speciális szókincse, amelyek megkönnyítik a weboldal megértését a keresők által Keresési szándék amiért keres egy felhasználó, az a belső optimalizálás eredménye. A szándékot általában navigációs, információs és tranzakciós kategóriákba sorolják, és segít megérteni azt az információs kérdést, amelyre a weboldalnak válaszolnia kell Bejáró : webrobotként, pókként vagy robotként is definiálják, ezek olyan számítógépes programok, amelyeket weboldalak látogatására fejlesztettek ki, azok tartalmának és kódszavaiknak / kifejezéseiknek az elolvasására, amelyek a legjobban leírhatják őket Long Tail or Long Tail : Chris Anderson által a Wired Magazine 2004. októberi cikkében megfogalmazott kifejezés, amely gazdasági és kereskedelmi modellt ír le a keresőoptimalizálás folyamatával.

Kulcsszótervező, mely a Google Ads Kulcsszótervező olyan keresési eszköz, amely segít megtalálni a legmegfelelőbb célkulcsszavakat a vizuális, a keresési, a videó- ​​és az alkalmazáshirdetésekhez. ScreamingFrog az asztali SEO eszköz (PC vagy Mac), amely weboldal-linkeket, képeket, CSS-t, szkripteket és alkalmazásokat vizsgál be.

HTML a HyperText Markup Language rövidítése, a weboldal dokumentumai leírásához használt nyelv. Jelzi a weboldalak alapvető elemeit, beleértve a dokumentumok szövegét, valamint a hiperhivatkozásokat és a beágyazott képeket SERP : a keresőmotor eredményoldalának vagy a keresőmotor, például a Google vagy a Bing által biztosított találati oldal rövidítése. 1 millió Google-találatot elemeztünk. Íme, mit tudtunk meg a SEO-ról: Backlink, Brian Dean által végzett rangsorolási tényezők tanulmánya.

HX címjelölők a HTML-címkék, amelyek kommunikálják az oldal tartalmának rendszerezését. Tudja meg, hogyan halmozhatja fel az új iparági referenciaértékeket a mobil oldalak sebességéhez : Gondolkodjon a Google-lal - Daniel A Google globális termékvezetője, mobilinternet. A webhely sebességének használata a webes keresési rangsorban : Google Webmester Központi Blog WebPageTest az ngyenes sebességtesztek a világ minden tájáról. Az eszköz valódi böngésző- és csatlakozási sebességet használ, és részletes optimalizálási tanácsokat nyújt.

Mobilindexelés bevezetése a Google Webmester Központi Blog. Mobiloptimalizálási teszt eszköz, amely lehetővé teszi az oldal mobileszközökön történő egyszerű használatának ellenőrzését. A platform tartalommarketing és SEO ügynökségek számára, hogy vonzó tartalmat és ismeretterjesztési lehetőségeket fedezzenek fel.

KPI vagy kulcsfontosságú teljesítménymutatók: olyan mutatók, amelyek lehetővé teszik egy adott tevékenység vagy folyamat teljesítményének mérését, például SEO-kampányt Google Search Console : A Search Console jelentéseket készít, amelyekkel műveletek a kulcsszó elemzés, eszközöket és tanulási erőforrásokat hajthat végre, és amelyek célja, hogy tartalmát eljuttassa a Google Keresésbe. Az Google Analytics lehetővé teszi az eladások, a konverziók és a felhasználói viselkedés mérését a webhelyén.